Mengenai Kami

Pajak Gadai Foong Joo adalah pemegang pajak gadai berlesen yang menawarkan perkhidmatan pajak gadai segera.

Pengalaman kami selama 30 tahun telah memenangi keyakinan dan kepuasan pelanggan kami dan membolehkan kami menawarkan harga gadai yang tinggi.

Untuk gadaian emas, kami boleh menawarkan harga gadai setinggi 90% daripada harga emas semasa. Untuk harga gadai emas terkini, sila panggil 03-77818284.

Kadar Faedah:

Kini hanya:

*

1.5%Harga Emas 999 RM/g

Harga emas hari ini

*Sebulan.Tertakluk kepada terma & syarat. Kadar faedah yang dibenarkan oleh Peraturan-Peraturan Pemegang Pajak Gadai 2004 tidak melebihi 2% sebulan

Kenapa Pilih Pajak Gadai Ini?

Kami adalah pajak gadai pilihan ramai pelanggan kerana kami menawarkan:

Barangan Berharga yang boleh diterima

Emas

Gadai emas di pajak gadai kami Gadai emas di pajak gadai kami Gadai emas di pajak gadai kami Gadai emas di pajak gadai kami Gadai emas di pajak gadai kami

Semua jenis emas, termasuk emas 916, 22k, 18k, 9k, emas putih dan suasa boleh diterima. Syiling, dinar, bar, wafer emas dan barang kemas yang lama dan rosak juga boleh diterima.

Berlian

Gadai berlian di pajak gadai kami Gadai berlian di pajak gadai kami Gadai berlian di pajak gadai kami Gadai berlian di pajak gadai kami Gadai berlian di pajak gadai kami

Kami juga menerima permata berlian dalam pelbagai jua bentuk. Barang kemas berlian tanpa sijil juga boleh diterima.

Jam Tangan Mewah

Gadai jam tangan di pajak gadai kami Gadai jam tangan di pajak gadai kami Gadai jam tangan di pajak gadai kami Gadai jam tangan di pajak gadai kami Gadai jam tangan di pajak gadai kami

Kami boleh terima jenama Rolex, Audemars Piguet, Patek Phillipe, Hublot, Panerai, Omega, Tudor, Cartier, Tag Heuer dan lain-lain. Hanya jam automatik sahaja boleh diterima.

Maklumat Lanjut

  • Tempoh gadai maximum adalah 6 bulan. Tetapi, masa tambahan boleh diberi jika diperlukan. Kami tidak ada tempoh gadai minimum.
  • Kadar Peratusan Tahunan (APR) adalah 18%.
  • Sebagai contoh, pinjaman sebanyak RM1,000.00 selama 6 bulan akan dikenakan wang faedah sebanyak RM90.00 sahaja. Jadi, kos untuk menebus barang pajakan adalah RM1,090.00 sahaja.